Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Bargy Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12346
Fire and Blood Crystal Galatasaray
Night King Tactiek 442
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 24.7
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Telichowski passt de bal zonder na te denken. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri geeft de bal voor. Lucente rent richting de bal. Lucente draait met de bal, schiet en ... Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Koczur geeft een hoge lob. Telichowski rent richting de bal. Telichowski passt de bal zonder na te denken. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Koczur probeert de bal met de borst te controleren. Lucente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinson. Lucente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kozmács wilt de vrije trap nemen. Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 1:0

19e minuut.
Ramirez speelt de bal door. Klungelig pakt Dahmani de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beri. Beri krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kozmács heeft problemen om de bal te vangen. Kozmács passt de bal met de wreef. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Loko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 2:0

32e minuut.
Pinson kopt de bal weg. Simoës is nu in balbezit. Met opzet legt Auterio zijn tegenspeler op de grond. Auterio krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Terzo geeft een lange en hoge pass. Beri is nu in balbezit. Beri speelt de bal door. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Beri de bal. Beri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire and Blood 32%, Crystal Galatasaray 68%.
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 2:0

64e minuut.
Koczur probeert de bal met de borst te controleren. Palmiotta rent richting de bal. Palmiotta passt de bal met de wreef. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Loko met een harde bal richting middenveld. Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski passt de bal met de wreef. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire and Blood 16%, Crystal Galatasaray 84%.
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 3:0