Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les trompettes asthmatiques Les beaufs borgnes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Rothen onderschept slim de pass. Rothen schiet op doel. Daar is Barbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Métayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Métayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Humbert passt de bal zonder na te denken. Joubert is nu in balbezit. Joubert passt de bal zonder na te denken. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin draait met de bal, schiet en ... Défossé bokst de bal weg.

17e minuut.
Villette onderschept slim de pass. Villette speelt de bal door. Daar is Jacquin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Les beaufs borgnes 1:0

23e minuut.
Huchet met een sublieme pass. Bazin is nu in balbezit. Estévès begaat een overtreding. Estévès krijgt een gele kaart. Bazin raakt geblesseerd tijdens het duel. Monnet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bonhomme de bal. Métayer is nu in balbezit. Métayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les trompettes asthmatiques - Les beaufs borgnes 1:1

32e minuut.
Monnet is nu in balbezit. Joubert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monnet raakt geblesseerd tijdens het duel. Monnet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Métayer krijgt zijn hoofd ertegen. Château kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rothen rent richting de bal. Rothen geeft een lange en hoge pass. Camard is nu in balbezit. Métayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Métayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Les beaufs borgnes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes asthmatiques 64%, Les beaufs borgnes 36%.
Les trompettes asthmatiques - Les beaufs borgnes 1:2

56e minuut.
Villette passt de bal met de wreef. Monnet rent richting de bal. Joubert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monnet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Monnet kan niet meer verder spelen. Puech komt het veld opgelopen. Puech met een snel genomen vrije trap. Camard probeert naar een medespeler te passen. Château probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rothen speelt de bal door. Villette bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rothen. Rothen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes asthmatiques 65%, Les beaufs borgnes 35%.
Les trompettes asthmatiques - Les beaufs borgnes 1:2