Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArcadiaSporting Bourac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin rent richting de bal. Cottenet is nu in balbezit. Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bereta geeft de bal voor. Inworp. Bousquet met een snelle inworp. Moreira is nu in balbezit. Moreira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Déhu probeert naar een medespeler te passen. Paulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulin passt de bal zonder na te denken. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Massip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massip. Massip krijgt een gele kaart.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janin neemt de hoekschop. Daar is Déhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massip rent richting de bal. Massip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bousquet probeert de bal met de borst te controleren. Bousquet geeft een lange en hoge pass. Foix kopt de bal weg. Moreira rent richting de bal. Moreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - Bourac 1:0

36e minuut.
Dumont passt de bal zonder na te denken. Massip rent richting de bal. Massip met een sublieme pass. Cottenet rent richting de bal. Cottenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ArcadiaSporting - Bourac 1:1

39e minuut.
Massip passt de bal zonder na te denken. Moret is nu in balbezit. Moret met een sublieme pass. Cottenet rent richting de bal. Cottenet haalt uit met een fantastische trap. Grange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArcadiaSporting 53%, Bourac 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArcadiaSporting - Bourac 1:1

77e minuut.
Darui bereikt de bal nog maar net als eerste. Darui passt de bal in één keer door. Lecoq rent richting de bal. Cottenet onderschept slim de pass. Cottenet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Bousquet geeft een hoge lob. Michelin is nu in balbezit. Michelin met een sublieme pass. Foix rent richting de bal. Foix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArcadiaSporting 35%, Bourac 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArcadiaSporting - Bourac 1:1