Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Per FRANDSEN Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24644
WATTIJEAN Fire and Blood
Hop Hop Tactiek Night King
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 39.6
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács speelt de bal door. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Fire and Blood 0:1

9e minuut.
Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Telichowski is nu in balbezit. Telichowski geeft de bal voor. Beri rent richting de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap. Chrétien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kozmács met een snelle inworp. Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski geeft de bal voor. Čekan rent richting de bal. Čekan draait met de bal, schiet en ... Chrétien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraffe heeft problemen om de bal te vangen. Beri verovert de bal door een tackle van achteren. Beri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Fire and Blood 0:2

20e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri onderschept slim de pass. Beri passt de bal zonder na te denken. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski passt de bal in één keer door. Haddis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddis geeft de bal voor. Beri krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 62%, Fire and Blood 38%.
WATTIJEAN - Fire and Blood 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Domenech de bal. Guitton is nu in balbezit. Guitton passt de bal met de wreef. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton passt de bal met de wreef. Domenech is nu in balbezit. Beri onderschept slim de pass. Beri draait met de bal, schiet en ... Chrétien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mézy de bal. Beri is nu in balbezit. Beri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Fire and Blood 0:3

74e minuut.
Beri heeft problemen om de bal te vangen. Beri passt de bal zonder na te denken. Telichowski geeft de bal voor. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kozmács met een sublieme pass. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă onderschept slim de pass. Čekan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čekan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 61%, Fire and Blood 39%.
WATTIJEAN - Fire and Blood 0:3