Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crystal Galatasaray Fc kertzfeld
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Bourbon rent richting de bal. Bourbon passt de bal in één keer door. Simoës bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Simoës passt de bal in één keer door. Paquet probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Jeannol onderschept slim de pass. Jeannol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Samuel met een sublieme pass. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczur is nu in balbezit. Jeannol verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pinson verovert de bal door een tackle van achteren. Pinson met een sublieme pass. Raymond is nu in balbezit. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Pasquier bokst de bal weg.

22e minuut.
Inworp. Paquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samuel speelt de bal door. Jeannol rent richting de bal. Jeannol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Raymond onderschept slim de pass. Peyroche verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Simoës, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Pasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Koczur probeert de bal aan de voet te houden. Soulier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ollivier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal Galatasaray 47%, Fc kertzfeld 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crystal Galatasaray - Fc kertzfeld 0:0

66e minuut.
Lebel is nu in balbezit. Lebel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Buscher de bal onder controle te krijgen. Jeannol is nu in balbezit. Jeannol draait met de bal, schiet en ... Loko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Pinson is nu in balbezit. Pinson passt de bal zonder na te denken. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Fc kertzfeld 1:0

73e minuut.
Jeannol is nu in balbezit. Soulier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jeannol krijgt een gele kaart. Soulier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koczur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raymond heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal Galatasaray 46%, Fc kertzfeld 54%.
Crystal Galatasaray - Fc kertzfeld 1:0