Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les zèbres frêles Les trompettes asthmatiques
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi geeft een hoge lob. Daar is Collot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallay is nu in balbezit. Gallay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - Les trompettes asthmatiques 1:0

17e minuut.
Humbert passt de bal met de wreef. Jacquin is nu in balbezit. Prigent rent richting de bal. Jacquin onderschept slim de pass. Jacquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Prigent is nu in balbezit. Jacquin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prigent raakt geblesseerd tijdens het duel. Brousse met een snel genomen vrije trap. Besnier is nu in balbezit. Besnier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brousse geeft een hoge lob. Besnier kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbe de bal. Gallay rent richting de bal. Gallay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres frêles 54%, Les trompettes asthmatiques 46%.
Les zèbres frêles - Les trompettes asthmatiques 1:0

50e minuut.
Villette probeert naar een medespeler te passen. Brousse rent richting de bal. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Humbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Humbert met een sublieme pass. Prigent is nu in balbezit. Dalleau is nu in balbezit. Dalleau schiet op doel. Couriol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dalleau bereikt de bal nog maar net als eerste. Noblet onderschept slim de pass. Noblet geeft een hoge lob. Holgard bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard geeft de bal voor. Château verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres frêles 68%, Les trompettes asthmatiques 32%.
Les zèbres frêles - Les trompettes asthmatiques 1:0