Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Arès FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2798
Arès FC US Le Crotoy
test Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Diagne de bal. Nassimbeni rent richting de bal. Nassimbeni speelt de bal door. Vassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fort rent richting de bal. Fort geeft een lange en hoge pass. Marais probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann kopt de bal weg. Nassimbeni geeft een hoge lob. Nourry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Serra rent richting de bal. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra is nu in balbezit. Fort rent richting de bal. Fort schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmermann met de inworp. Nassimbeni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nassimbeni onderschept slim de pass. Nassimbeni speelt de bal door. Vassetti is nu in balbezit. Vassetti schiet op doel. Nourry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - US Le Crotoy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arès FC 45%, US Le Crotoy 55%.
Arès FC - US Le Crotoy 1:0

57e minuut.
Klungelig pakt Dufour de bal. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann met een sublieme pass. Vassetti is nu in balbezit. Vassetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - US Le Crotoy 2:0

74e minuut.
Bonnefoy rent richting de bal. Bonnefoy geeft de bal voor. Diagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - US Le Crotoy 3:0

78e minuut.
Bonnefoy met een snelle inworp. Nassimbeni is nu in balbezit. Nassimbeni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vassetti de bal. Vassetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne geeft een hoge lob. Lemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemar draait met de bal, schiet en ... Marais probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cantona geeft de bal voor. Lemar is nu in balbezit. Lemar geeft de bal voor. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arès FC 44%, US Le Crotoy 56%.
Arès FC - US Le Crotoy 3:0