Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: PSGzak Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2897
PSGzak AS Aubenas
Normal Tactiek bordel2
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mihail onderschept slim de pass. Mihail met een sublieme pass. Estève rent richting de bal. Baigereev onderschept slim de pass. Baigereev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Firoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Impacciatore speelt de bal door. Daar is Baigereev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihail is nu in balbezit. Mihail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dabo geeft een hoge lob. Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Samica rent richting de bal. Herbin verovert de bal door een tackle van achteren. Herbin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail passt de bal met de wreef. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Impacciatore is nu in balbezit. Impacciatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Impacciatore onderschept slim de pass. Impacciatore probeert naar een medespeler te passen. Baigereev rent richting de bal. Baigereev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - AS Aubenas 0:1

23e minuut.
Samica passt de bal in één keer door. Tangchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet is nu in balbezit. Herbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Baigereev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry rent richting de bal. Baigereev verovert de bal door een tackle van achteren. Baigereev haalt uit met een fantastische trap. Grumellon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - AS Aubenas 0:2

29e minuut.
Pollet rent richting de bal. Mihail is nu in balbezit. Pollet maakt een afschuwelijke overtreding. Pollet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSGzak 50%, AS Aubenas 50%.
PSGzak - AS Aubenas 0:2

50e minuut.
Estève bereikt de bal nog maar net als eerste. Impacciatore onderschept slim de pass. Impacciatore speelt de bal door. Klungelig pakt Mihail de bal. Mihail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mihail is nu in balbezit. Mihail geeft een lange en hoge pass. Baigereev rent richting de bal. Baigereev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon geeft een hoge lob. Vitry heeft problemen om de bal te vangen. Baigereev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tangchen met de inworp. Mihail is nu in balbezit. Chambon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihail is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tangchen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Impacciatore verovert de bal door een tackle van achteren. Impacciatore passt de bal zonder na te denken. Mihail is nu in balbezit. Mihail draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bègue probeert naar een medespeler te passen. Kobyłka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbin. Herbin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSGzak 69%, AS Aubenas 31%.
PSGzak - AS Aubenas 0:2