Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique strasbourg FCBSB
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Dusart met een sublieme pass. Monnet rent richting de bal. Monnet geeft een hoge lob. Daar is Cheuva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cantona is nu in balbezit. Cheuva verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuva passt de bal zonder na te denken. Specht is nu in balbezit. Specht schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Banide is nu in balbezit. Banide passt de bal met de wreef. Cheuva rent richting de bal. Specht bereikt de bal nog maar net als eerste. Specht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Masset kopt de bal weg. Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu met een sublieme pass. Macquart rent richting de bal. Macquart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Monnet heeft problemen om de bal te vangen. Grenier rent richting de bal. Jardin maakt een afschuwelijke overtreding. Jardin krijgt een gele kaart. Grenier raakt geblesseerd tijdens het duel. Gosselin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mindonnet kopt de bal weg. Curbelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macquart is nu in balbezit. Macquart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - FCBSB 1:0

31e minuut.
Dusart geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canu is nu in balbezit. Canu probeert naar een medespeler te passen. Macquart is nu in balbezit. Macquart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Grenier verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier passt de bal zonder na te denken. Macquart is nu in balbezit. Macquart draait met de bal, schiet en ... Curbelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 53%, FCBSB 47%.
olympique strasbourg - FCBSB 1:0

53e minuut.
Monnet probeert naar een medespeler te passen. Geffroy rent richting de bal. Geffroy geeft een lange en hoge pass. Banide bereikt de bal nog maar net als eerste. Banide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cheuva onderschept slim de pass. Specht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva is nu in balbezit. Cheuva schiet op doel. Kargu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olympique strasbourg - FCBSB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 58%, FCBSB 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olympique strasbourg - FCBSB 1:1