Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Vannes OC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2132
Vannes OC FCBSB
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Monnet is nu in balbezit. Tremoulinas verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoulinas passt de bal met de wreef. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Banide kopt de bal weg. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet is nu in balbezit. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lehmann rent richting de bal. Lehmann geeft de bal voor. Specht probeert naar een medespeler te passen. Cheuva rent richting de bal. Cheuva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vannes OC 54%, FCBSB 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vannes OC - FCBSB 0:0

48e minuut.
Leroy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Specht de bal. Specht speelt de bal door. Cheuva is nu in balbezit. Cheuva draait met de bal, schiet en ... Ouvray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tremoulinas met een sublieme pass. Lehmann rent richting de bal. Allé maakt een afschuwelijke overtreding. Allé krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvray trapt de bal weg van het doel. Banide probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheuva rent richting de bal. Cheuva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lehmann geeft een hoge lob. Specht rent richting de bal. Berthelot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berthelot krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Douis is nu in balbezit. Douis geeft een lange en hoge pass. Allé probeert de bal aan de voet te houden. Lehmann rent richting de bal. Lehmann geeft een lange en hoge pass. Ouvray bokst de bal weg.

83e minuut.
Lehmann kopt de bal weg. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vannes OC 57%, FCBSB 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vannes OC - FCBSB 0:0