Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Têtes de Lard olympique strasbourg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Dumas kopt de bal weg. Inworp. Masset zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canu rent richting de bal. Canu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Collard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Leboucher is nu in balbezit. Leboucher passt de bal in één keer door. Grenier rent richting de bal. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Macquart schiet op doel. Collard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tessier rent richting de bal. Gosselin is nu in balbezit. Gosselin passt de bal met de wreef. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - olympique strasbourg 0:1

20e minuut.
Guillemot is nu in balbezit. Weiss verovert de bal door een tackle van achteren. Weiss speelt de bal door. Vialaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialaret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Dumas met de inworp. Leboucher heeft problemen om de bal te vangen. Grenier rent richting de bal. Grenier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tessier kan de bal niet met de borst controleren. Vialaret rent richting de bal. Vialaret passt de bal met de wreef. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialaret verovert de bal door een tackle van achteren. Tessier met een sublieme pass. Macquart rent richting de bal. Macquart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - olympique strasbourg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Têtes de Lard 43%, olympique strasbourg 57%.
FC Têtes de Lard - olympique strasbourg 0:2

47e minuut.
Bourbon met een harde bal richting middenveld. Dusart rent richting de bal. Dusart passt de bal in één keer door. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Gosselin de bal onder controle te krijgen. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiss passt de bal zonder na te denken. Vialaret is nu in balbezit. Vialaret schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dumas heeft problemen om de bal te vangen. Dumas geeft een lange en hoge pass. Vialaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialaret schiet op doel. Kargu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - olympique strasbourg 1:2

72e minuut.
Macquart rent richting de bal. Macquart passt de bal in één keer door. Rodzik is nu in balbezit. Grenier rent richting de bal. Grenier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chayrigues met een snelle inworp. Daar is Mahé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé geeft de bal voor. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye schiet op doel. Kargu bokst de bal weg.

82e minuut.
Doeltrap. Kargu trapt de bal weg. Mahé kopt de bal weg. Weiss is nu in balbezit. Weiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Têtes de Lard 51%, olympique strasbourg 49%.
FC Têtes de Lard - olympique strasbourg 1:2