Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: US Le Crotoy Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1943
US Le Crotoy PSGzak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Grumellon met een sublieme pass. Dubos kopt de bal weg. Cordier rent richting de bal. Fort verovert de bal door een tackle van achteren. Fort haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chambon passt de bal in één keer door. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo passt de bal met de wreef. Herbin is nu in balbezit. Herbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - PSGzak 0:1

27e minuut.
Bellanger geeft de bal voor. Dufour speelt de bal door. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort draait met de bal, schiet en ... Grumellon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Le Crotoy - PSGzak 1:1

35e minuut.
Dubos speelt de bal door. Fort rent richting de bal. Fort passt de bal met de wreef. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Grumellon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - PSGzak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Le Crotoy 44%, PSGzak 56%.
US Le Crotoy - PSGzak 2:1

56e minuut.
Cordier geeft de bal voor. Cardon kopt de bal weg. Klungelig pakt Serra de bal. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort draait met de bal, schiet en ... Grumellon bokst de bal weg.

60e minuut.
Firoud geeft de bal voor. Alpsteg kopt de bal weg. Dubos speelt de bal door. Fort probeert de bal aan de voet te houden. Fort schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dufour rent richting de bal. Dufour passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serra de bal. Fort rent richting de bal. Fort haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemar met een snelle inworp. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. Vitry heeft problemen om de bal te vangen. Grumellon bokst de bal weg.

77e minuut.
Fort rent richting de bal. Fort passt de bal in één keer door. Chambon probeert de bal met de borst te controleren. Fort is nu in balbezit. Fort schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chambon geeft een lange en hoge pass. Diagne kopt de bal weg. Pollet is nu in balbezit. Herbin rent richting de bal. Herbin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Le Crotoy 39%, PSGzak 61%.
US Le Crotoy - PSGzak 2:1