Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique strasbourg Vannes OC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Allé passt de bal met de wreef. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macquart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macquart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tessier met de inworp. Gosselin rent richting de bal. Gosselin probeert naar een medespeler te passen. Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - Vannes OC 1:0

19e minuut.
Daar is Canu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillemot is nu in balbezit. Berthelot verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot onderschept slim de pass. Berthelot met een sublieme pass. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olympique strasbourg - Vannes OC 1:1

25e minuut.
Grenier speelt de bal door. Macquart heeft problemen om de bal te vangen. Déhu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Déhu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Caille geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canu met de inworp. Klungelig pakt Grenier de bal. Grenier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pollet controleert de bal met de borst. Macquart rent richting de bal. Pollet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macquart raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grenier neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - Vannes OC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 58%, Vannes OC 42%.
olympique strasbourg - Vannes OC 2:1

49e minuut.
Gosselin rent richting de bal. Rahis verovert de bal door een tackle van achteren. Rahis met een sublieme pass. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tremoulinas rent richting de bal. Grenier onderschept slim de pass. Rahis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier draait met de bal, schiet en ... Ouvray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Wiltord bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu verovert de bal door een tackle van achteren. Canu probeert naar een medespeler te passen. Macquart rent richting de bal. Macquart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Déhu speelt de bal door. Gosselin rent richting de bal. Tremoulinas begaat een overtreding. Tremoulinas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tremoulinas passt de bal in één keer door. Berton rent richting de bal. Degouve rent richting de bal. Berton onderschept slim de pass. Berton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 47%, Vannes OC 53%.
olympique strasbourg - Vannes OC 2:1