Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: FCBSB Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1814
FCBSB FC Têtes de Lard
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Cabaye kopt de bal weg. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut geeft een lange en hoge pass. Cabaye controleert de bal met de borst. Cabaye geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Monnet is nu in balbezit. Weiss onderschept slim de pass. Weiss probeert naar een medespeler te passen. Vialaret heeft problemen om de bal te vangen. Vialaret draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Mahé verovert de bal door een tackle van achteren. Banide verovert de bal door een tackle van achteren. Banide speelt de bal door. Cheuva is nu in balbezit. Cheuva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Curbelo met een sublieme pass. Mahé rent richting de bal. Specht begaat een overtreding. Specht krijgt een gele kaart. Mahé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahé met een snel genomen vrije trap. Daar is Mindonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vialaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialaret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Têtes de Lard 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBSB 60%, FC Têtes de Lard 40%.
FCBSB - FC Têtes de Lard 0:1

48e minuut.
Monnet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cheuva de bal. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Specht onderschept slim de pass. Specht speelt de bal door. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBSB - FC Têtes de Lard 1:1

63e minuut.
Daar is Cheuva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuva geeft de bal voor. Rodzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Specht is nu in balbezit. Specht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourbon heeft problemen om de bal te vangen. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Jardin verovert de bal door een tackle van achteren. Jardin probeert naar een medespeler te passen. Weiss is nu in balbezit. Weiss draait met de bal, schiet en ... Curbelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Têtes de Lard 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBSB 36%, FC Têtes de Lard 64%.
FCBSB - FC Têtes de Lard 1:2