Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les clowns lymphatiques RdU 1949 FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Chêne passt de bal zonder na te denken. Henri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesia is nu in balbezit. Sesia draait met de bal, schiet en ... Gallet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les clowns lymphatiques - RdU 1949 FC 0:1

10e minuut.
Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. Provost geeft de bal voor. Jamet heeft problemen om de bal te vangen. Sesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gallet met een harde bal richting middenveld. Fargeon probeert de bal met de borst te controleren. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesia rent richting de bal. Sesia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les clowns lymphatiques - RdU 1949 FC 0:2

14e minuut.
Cheval geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahis met de inworp. Sesia is nu in balbezit. Sesia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Provost rent richting de bal. Provost geeft een lange en hoge pass. Daar is Dumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henri rent richting de bal. Henri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les clowns lymphatiques 57%, RdU 1949 FC 43%.
Les clowns lymphatiques - RdU 1949 FC 0:2

56e minuut.
Provost bereikt de bal nog maar net als eerste. Provost geeft de bal voor. Rodrigues probeert de bal aan de voet te houden. Sesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eucher met een sublieme pass. Rodrigues rent richting de bal. Fargeon begaat een overtreding. Fargeon krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Eucher passt de bal zonder na te denken. Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les clowns lymphatiques 53%, RdU 1949 FC 47%.
Les clowns lymphatiques - RdU 1949 FC 0:2