Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: AS Aubenas Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12482
AS Aubenas Coon Chicken Inn
bordel2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Dogliani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tangchen met een snelle inworp. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mihail met een sublieme pass. Samica rent richting de bal. Samica passt de bal in één keer door. Impacciatore heeft problemen om de bal te vangen. Impacciatore haalt uit met een fantastische trap. Bertin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bouche heeft problemen om de bal te vangen. Samica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouche begaat een overtreding. Bouche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 54%, Coon Chicken Inn 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Aubenas - Coon Chicken Inn 0:0

48e minuut.
Gil met een snelle inworp. Samica is nu in balbezit. Samica passt de bal zonder na te denken. Impacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Impacciatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Robuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samica rent richting de bal. Robuschi begaat een overtreding. Robuschi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mihail passt de bal met de wreef. Samica is nu in balbezit. Samica geeft een lange en hoge pass. Impacciatore rent richting de bal. Impacciatore schiet op doel. Bertin bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samica neemt de hoekschop. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail haalt uit met een fantastische trap. Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - Coon Chicken Inn 1:0

75e minuut.
Mihail heeft problemen om de bal te vangen. Mihail speelt de bal door. Impacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Impacciatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - Coon Chicken Inn 2:0

81e minuut.
Daar is Tangchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tangchen passt de bal met de wreef. Baigereev rent richting de bal. Baigereev draait met de bal, schiet en ... Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - Coon Chicken Inn 3:0

82e minuut.
Anelka geeft een hoge lob. Baigereev kopt de bal weg. Impacciatore heeft problemen om de bal te vangen. Baigereev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigereev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Baigereev is nu in balbezit. Butacu met een sublieme pass. Daar is Samica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 36%, Coon Chicken Inn 64%.
AS Aubenas - Coon Chicken Inn 3:0