Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: PSGzak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2833
PSGzak Les clowns lymphatiques
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klungelig pakt Jamet de bal. Jamet geeft een lange en hoge pass. Eucher kopt de bal weg. Blin rent richting de bal. Blin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Eucher passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chambon de bal. Chambon passt de bal zonder na te denken. Dabo rent richting de bal. Dabo geeft de bal voor. Gallet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chambon onderschept slim de pass. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Firoud speelt de bal door. Herbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Laville is nu in balbezit. Pollet onderschept slim de pass. Pollet schiet op doel. Gallet bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dabo zal de hoekschop nemen. Cardon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dumont geeft de bal voor. Herbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Herbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Les clowns lymphatiques 1:0

45e minuut.
Herbin is nu in balbezit. Mora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herbin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pollet neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Les clowns lymphatiques 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSGzak 41%, Les clowns lymphatiques 59%.
PSGzak - Les clowns lymphatiques 2:0

59e minuut.
Olivier is nu in balbezit. Chambon geeft een lange en hoge pass. Pollet heeft problemen om de bal te vangen. Bastide is nu in balbezit. Bastide geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Laville kopt de bal weg. Bègue is nu in balbezit. Bastide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastide krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSGzak 42%, Les clowns lymphatiques 58%.
PSGzak - Les clowns lymphatiques 2:0