Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:49
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Goulamas FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3076
Goulamas FC olympique strasbourg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Canu onderschept slim de pass. Canu met een sublieme pass. Macquart is nu in balbezit. Macquart schiet op doel. Lacoste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - olympique strasbourg 0:1

7e minuut.
Skiba speelt de bal door. Kress is nu in balbezit. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goulamas FC - olympique strasbourg 1:1

11e minuut.
Klungelig pakt Gosselin de bal. Grenier is nu in balbezit. Gosselin maakt een afschuwelijke overtreding. Gosselin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Bianchi passt de bal in één keer door. Blondeau rent richting de bal. Blondeau speelt de bal door. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bègue met een snelle inworp. Sissoko probeert de bal met de borst te controleren. Macquart is nu in balbezit. Macquart haalt uit met een fantastische trap. Lacoste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Blondeau is nu in balbezit. Blondeau passt de bal met de wreef. Gosselin rent richting de bal. Kress rent richting de bal. Kress schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guillemot rent richting de bal. Blondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Kress is nu in balbezit. Blondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Masset is nu in balbezit. Masset met een sublieme pass. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - olympique strasbourg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 42%, olympique strasbourg 58%.
Goulamas FC - olympique strasbourg 1:2

46e minuut.
Grenier met een sublieme pass. Daar is Macquart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenier rent richting de bal. Grenier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Blondeau passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bègue de bal. Macquart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macquart krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Grenier passt de bal in één keer door. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot met een sublieme pass. Macquart is nu in balbezit. Macquart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bègue onderschept slim de pass. Blondeau is nu in balbezit. Blondeau speelt de bal door. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goulamas FC - olympique strasbourg 2:2

76e minuut.
Blondeau met een sublieme pass. Lemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemar speelt de bal door. Kress rent richting de bal. Kress schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Dusart passt de bal met de wreef. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 72%, olympique strasbourg 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goulamas FC - olympique strasbourg 2:2