Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Tremblade FC viva paris
essai 1 Tactiek viva tact
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 30.3
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Artelesa rent richting de bal. Lavi is nu in balbezit. Lavi met een sublieme pass. Klungelig pakt Grünvald de bal. Grünvald schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artelesa. Tuğracıbaşı raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuğracıbaşı met een snel genomen vrije trap. Diedrich is nu in balbezit. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Micsoniu verovert de bal door een tackle van achteren. O´Reilly geeft een hoge lob. Mesnier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Griffon de bal onder controle te krijgen. Grünvald is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Conan rent richting de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Le Coz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Eltrudis verovert de bal door een tackle van achteren. Mesnier met een sublieme pass. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltrudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltrudis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grünvald is nu in balbezit. Griffon rent richting de bal. Grünvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Diedrich probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Griffon rent richting de bal. Mesnier is nu in balbezit. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi schiet op doel. Le Coz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tremblade FC 72%, viva paris 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Tremblade FC - viva paris 0:0

47e minuut.
Daar is Grünvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczko rent richting de bal. Grünvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mesnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Lavi met een sublieme pass. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Grünvald schiet op doel. Le Coz probeert naar een medespeler te passen. Micsoniu kopt de bal weg. Grünvald heeft problemen om de bal te vangen. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Palimąka is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán met een sublieme pass. Grünvald heeft problemen om de bal te vangen. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Micsoniu speelt de bal door. Klungelig pakt Grünvald de bal. Łuczko rent richting de bal. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald schiet op doel. Le Coz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - viva paris 0:1

90e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Grünvald heeft problemen om de bal te vangen. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Le Coz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tremblade FC 57%, viva paris 43%.
La Tremblade FC - viva paris 0:1