Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Fc Bayrer 04 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3064
Fc Bayrer 04 La Tremblade FC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Cellier passt de bal met de wreef. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth geeft een lange en hoge pass. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Roth kopt de bal weg. Dhur heeft problemen om de bal te vangen. Prunier is nu in balbezit. Estévès verovert de bal door een tackle van achteren. Estévès geeft een lange en hoge pass. Duc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Baudet met een snelle inworp. Redon rent richting de bal. Redon geeft de bal voor. Lavigne springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mousset geeft een lange en hoge pass. Dogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś verovert de bal door een tackle van achteren. Pruś haalt uit met een fantastische trap. Duc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayrer 04 - La Tremblade FC 0:1

30e minuut.
Prunier geeft een hoge lob. Inworp. Estévès zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousset haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pruś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Mousset de bal onder controle te krijgen. Macé is nu in balbezit. Roth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roth krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bathenay geeft een lange en hoge pass. Dogon heeft problemen om de bal te vangen. Dogon geeft een hoge lob. Mousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousset geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayrer 04 59%, La Tremblade FC 41%.
Fc Bayrer 04 - La Tremblade FC 0:1

53e minuut.
Estévès rent richting de bal. Macé onderschept slim de pass. Estévès schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Estévès krijgt een gele kaart. Macé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Macé kan niet meer verder spelen. Vercruysse komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zelnik geeft de bal voor. Baudet heeft problemen om de bal te vangen. Pruś is nu in balbezit. Pruś schiet op doel. Duc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayrer 04 - La Tremblade FC 0:2

72e minuut.
Pruś rent richting de bal. Pruś passt de bal zonder na te denken. Mousset rent richting de bal. Hécquet rent richting de bal. Hécquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grandin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet rent richting de bal. Hécquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayrer 04 48%, La Tremblade FC 52%.
Fc Bayrer 04 - La Tremblade FC 0:2