Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pignoufs culs-de-jatte FC Sarlat Marcillac
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Abbes rent richting de bal. Abbes geeft een hoge lob. Sueur rent richting de bal. Huot verovert de bal door een tackle van achteren. Huot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chemin rent richting de bal. Bourdon onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sagnol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bourdon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:1

21e minuut.
Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Thibaud verovert de bal door een tackle van achteren. Artelesa onderschept slim de pass. Huot verovert de bal door een tackle van achteren. Huot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Passi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Payen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bourdon de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chemin. Chemin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Thibaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Payen is nu in balbezit. Payen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bonin met een snelle inworp. Payen rent richting de bal. Perraud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Payen raakt geblesseerd tijdens het duel. Payen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:2

42e minuut.
Vivier is nu in balbezit. Naudin verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin passt de bal met de wreef. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 58%, FC Sarlat Marcillac 42%.
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:2

49e minuut.
Payen rent richting de bal. Bourdon is nu in balbezit. Payen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonin met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Payen rent richting de bal. Payen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:3

72e minuut.
Papi trapt de bal weg. Payen bereikt de bal nog maar net als eerste. Payen passt de bal zonder na te denken. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Prouff geeft een lange en hoge pass. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Daar is Abbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Papi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sagnol passt de bal zonder na te denken. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payen rent richting de bal. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon schiet op doel. Papi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Canelle geeft de bal voor. Thibaud is nu in balbezit. Thibaud passt de bal met de wreef. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 64%, FC Sarlat Marcillac 36%.
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:3