Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Weinbourg FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2771
Weinbourg FC MG4L
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Szczepaniak met een snelle inworp. Baudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudet passt de bal zonder na te denken. Voyeux rent richting de bal. Voyeux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Péron onderschept slim de pass. Péron probeert naar een medespeler te passen. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Guilloux bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilloux geeft een lange en hoge pass. Daar is Leleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - MG4L 0:1

35e minuut.
Marion trapt de bal weg van het doel. Daar is Boli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugarry met een sublieme pass. Delcourt rent richting de bal. Delcourt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 58%, MG4L 42%.
Weinbourg FC - MG4L 0:1

52e minuut.
Bosc is nu in balbezit. Bosc met een sublieme pass. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit draait met de bal, schiet en ... Dejean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - MG4L 0:2

53e minuut.
Lamia is nu in balbezit. Lamia passt de bal in één keer door. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - MG4L 1:2

64e minuut.
Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas met een sublieme pass. Klungelig pakt Foulon de bal. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lucas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigneron is nu in balbezit. Vigneron geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 38%, MG4L 62%.
Weinbourg FC - MG4L 1:2