Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Fc Bayrer 04 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1792
viva paris Deus Ex Machina
viva tact Tactiek Blitzkrieg
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 24.2
solide Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Lavi kan de bal niet met de borst controleren. Lavi speelt de bal door. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald schiet op doel. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 1:0

8e minuut.
Lacaze met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoarau de bal. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 2:0

12e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán speelt de bal door. Daar is Grünvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grünvald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Micsoniu met de inworp. Lavi rent richting de bal. Lavi met een sublieme pass. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Micsoniu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavi met een sublieme pass. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. Moreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 3:0

23e minuut.
Micsoniu passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Eltrudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltrudis geeft de bal voor. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 4:0

26e minuut.
Bony onderschept slim de pass. Bony speelt de bal door. Binet speelt de bal door. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Śmigiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Lavi rent richting de bal. Lavi geeft een hoge lob. Firoud kan de bal niet met de borst controleren. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grünvald rent richting de bal. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 33%, Deus Ex Machina 67%.
viva paris - Deus Ex Machina 5:0

50e minuut.
Grünvald schiet op doel. Carré kopt de bal weg. Dubuisson is nu in balbezit. Grünvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grünvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 6:0

56e minuut.
Micsoniu met een snelle inworp. Lavi rent richting de bal. Lavi geeft de bal voor. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuisson is nu in balbezit. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Moreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moreira trapt de bal weg. Lavi rent richting de bal. Lavi passt de bal met de wreef. Grünvald rent richting de bal. Grünvald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 7:0

66e minuut.
Micsoniu met de inworp. Lavi rent richting de bal. Lavi geeft de bal voor. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu geeft de bal voor. Carré rent richting de bal. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vialaret is nu in balbezit. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Moreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 8:0

80e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu geeft een hoge lob. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Deus Ex Machina 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 29%, Deus Ex Machina 71%.
viva paris - Deus Ex Machina 9:0