Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Tremblade FC los יהוהos del sol
essai 1 Tactiek hihihi
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 29.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Mousset met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal zonder na te denken. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roth rent richting de bal. Roth geeft een hoge lob. Hécquet heeft problemen om de bal te vangen. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau met een sublieme pass. Cariou rent richting de bal. Cariou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft de bal voor. Hécquet kan de bal niet met de borst controleren. Hécquet haalt uit met een fantastische trap. Gauthier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yahiaoui is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yahiaoui passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roth zal de hoekschop nemen. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Cosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Roth met de inworp. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tremblade FC 27%, los יהוהos del sol 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Tremblade FC - los יהוהos del sol 0:0

48e minuut.
Lourenco passt de bal zonder na te denken. Cariou rent richting de bal. Dhur met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mousset passt de bal zonder na te denken. Dhur speelt de bal door. Daar is Bathenay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Pastor krijgt zijn hoofd ertegen. Gauthier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lallemand speelt de bal door. Mousset rent richting de bal. Mousset met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Roth is nu in balbezit. Roth met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - los יהוהos del sol 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tremblade FC 24%, los יהוהos del sol 76%.
La Tremblade FC - los יהוהos del sol 1:0