Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Stade Municipal
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1068
FCSR Obernai Weinbourg FC
Allez, Salut ! Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.1
redelijk Schieten waardeloos
solide Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Brisson geeft de bal voor. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilles rent richting de bal. Lechantre onderschept slim de pass. Lechantre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Guyon met een sublieme pass. Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron met een sublieme pass. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Forestier probeert naar een medespeler te passen. Gilles kopt de bal weg. Daar is Guyon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechantre rent richting de bal. Lechantre schiet op doel. Le Coz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lechantre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boli speelt de bal door. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux schiet op doel. Forestier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Weinbourg FC 0:1

35e minuut.
Guyon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lechantre is nu in balbezit. Lechantre passt de bal in één keer door. Baudet rent richting de bal. Baudet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Weinbourg FC 0:2

40e minuut.
Lechantre kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudet geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Foulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulon probeert naar een medespeler te passen. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux draait met de bal, schiet en ... Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gilles met een sublieme pass. Bruno rent richting de bal. Baudet maakt een afschuwelijke overtreding. Baudet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSR Obernai 76%, Weinbourg FC 24%.
FCSR Obernai - Weinbourg FC 0:2

46e minuut.
Lefrançois is nu in balbezit. Lefrançois speelt de bal door. Vigneron rent richting de bal. Forestier met een sublieme pass. Lechantre kopt de bal weg. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Boli verovert de bal door een tackle van achteren. Boli passt de bal in één keer door. Baudet speelt de bal door. Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lechantre rent richting de bal. Lechantre passt de bal zonder na te denken. Voyeux rent richting de bal. Baudet rent richting de bal. Baudet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lechantre met een snelle inworp. Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre rent richting de bal. Vigneron verovert de bal door een tackle van achteren. Vigneron draait met de bal, schiet en ... Forestier bokst de bal weg.

81e minuut.
Foulon probeert naar een medespeler te passen. Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron probeert naar een medespeler te passen. Daar is Voyeux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voyeux draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Gilles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foulon rent richting de bal. Foulon met een sublieme pass. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux draait met de bal, schiet en ... Forestier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Forestier geeft een hoge lob. Lamia rent richting de bal. Forestier verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Forestier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forestier haalt uit met een fantastische trap. Le Coz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSR Obernai 68%, Weinbourg FC 32%.
FCSR Obernai - Weinbourg FC 0:2