Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Fc Bayrer 04 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
viva paris MG4L
viva tact Tactiek 442
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Micsoniu verovert de bal door een tackle van achteren. Micsoniu speelt de bal door. Grünvald rent richting de bal. Grünvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - MG4L 1:0

6e minuut.
Dugarry geeft de bal voor. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán met een sublieme pass. Daar is Grünvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald schiet op doel. Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - MG4L 2:0

10e minuut.
Moine is nu in balbezit. Grünvald onderschept slim de pass. Lucas rent richting de bal. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Micsoniu geeft een hoge lob. Grünvald heeft problemen om de bal te vangen. Gava is nu in balbezit. Grünvald onderschept slim de pass. Grünvald draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Moine rent richting de bal. Lavi onderschept slim de pass. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu geeft een hoge lob. Grünvald maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Grünvald rent richting de bal. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. Marion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - MG4L 3:0

28e minuut.
Bosc heeft problemen om de bal te vangen. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald heeft problemen om de bal te vangen. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. Varlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marion bokst de bal weg. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - MG4L 4:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micsoniu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavi speelt de bal door. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Marion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Grünvald passt de bal in één keer door. Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Micsoniu passt de bal in één keer door. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Marion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Guzmán met een snelle inworp. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi geeft de bal voor. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Marion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 31%, MG4L 69%.
viva paris - MG4L 4:0

47e minuut.
Lavi met een sublieme pass. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu passt de bal met de wreef. Grünvald heeft problemen om de bal te vangen. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Marion met een harde bal richting middenveld. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi speelt de bal door. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu geeft de bal voor. Grünvald rent richting de bal. Grünvald draait met de bal, schiet en ... Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Bosc bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri verovert de bal door een tackle van achteren. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu geeft de bal voor. Grünvald is nu in balbezit. Paal! Grünvald is nu in balbezit. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - MG4L 5:0

73e minuut.
Dugarry probeert de bal aan de voet te houden. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft de bal voor. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lavi passt de bal in één keer door. Micsoniu speelt de bal door. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald haalt uit met een fantastische trap. Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - MG4L 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 30%, MG4L 70%.
viva paris - MG4L 6:0