Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Weinbourg FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1513
Weinbourg FC Fc Bayrer 04
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Lopez met een sublieme pass. Lavigne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grandin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandin schiet op doel. Le Coz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - Fc Bayrer 04 0:1

8e minuut.
Grandin is nu in balbezit. Guyon probeert naar een medespeler te passen. Collignon rent richting de bal. Grandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - Fc Bayrer 04 0:2

10e minuut.
Voyeux heeft problemen om de bal te vangen. Tessier is nu in balbezit. Voyeux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voyeux krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Buron met de inworp. Guyon is nu in balbezit. Guyon speelt de bal door. Voyeux rent richting de bal. Voyeux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 55%, Fc Bayrer 04 45%.
Weinbourg FC - Fc Bayrer 04 0:2

47e minuut.
Foulon rent richting de bal. Foulon passt de bal zonder na te denken. Tessier bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dogon de bal. Duc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cellier kan de bal niet met de borst controleren. Baudet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cellier. Cellier krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lopez kopt de bal weg. Buron is nu in balbezit. Collignon maakt een afschuwelijke overtreding. Collignon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Buron raakt geblesseerd tijdens het duel. Guyon met een snel genomen vrije trap. Voyeux rent richting de bal. Cellier begaat een overtreding. Cellier krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Tessier onderschept slim de pass. Tessier geeft de bal voor. Lefrançois rent richting de bal. Lefrançois geeft de bal voor. Redon kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Prunier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macé komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 48%, Fc Bayrer 04 52%.
Weinbourg FC - Fc Bayrer 04 0:2