Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:49
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Stade Municipal
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1088
FCSR Obernai Les pignoufs culs-de-jatte
Allez, Salut ! Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten average
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Merlin met de inworp. Trésor rent richting de bal. Trésor draait met de bal, schiet en ... Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Merlin kopt de bal weg. Perraud rent richting de bal. Perraud speelt de bal door. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot schiet op doel. Forestier bokst de bal weg.

7e minuut.
Chesneau is nu in balbezit. Chesneau geeft de bal voor. Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre verovert de bal door een tackle van achteren. Lechantre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bruno geeft een hoge lob. Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lechantre zijn tegenspeler op de grond. Chemin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Trésor rent richting de bal. Trésor probeert naar een medespeler te passen. Huot heeft problemen om de bal te vangen. Huot haalt uit met een fantastische trap. Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 0:1

23e minuut.
Méano is nu in balbezit. Méano speelt de bal door. Trésor is nu in balbezit. Trésor haalt uit met een fantastische trap. Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 0:2

24e minuut.
Daar is Forestier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forestier met een sublieme pass. Lechantre kopt de bal weg. Lechantre rent richting de bal. Lechantre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:2

27e minuut.
Méano is nu in balbezit. Méano passt de bal met de wreef. Huot rent richting de bal. Huot draait met de bal, schiet en ... Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:3

28e minuut.
Klungelig pakt Forestier de bal. Forestier speelt de bal door. Merlin kopt de bal weg. Trésor is nu in balbezit. Trésor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bruno onderschept slim de pass. Bruno speelt de bal door. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre haalt uit met een fantastische trap. Abbes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSR Obernai 71%, Les pignoufs culs-de-jatte 29%.
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:3

48e minuut.
Chemin kopt de bal weg. Perraud is nu in balbezit. Perraud speelt de bal door. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot schiet op doel. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Brière speelt de bal door. Inworp. Lechantre met een snelle inworp. Huot is nu in balbezit. Huot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:4

59e minuut.
Bruno onderschept slim de pass. Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chemin passt de bal zonder na te denken. Trésor rent richting de bal. Trésor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Trésor is nu in balbezit. Trésor probeert naar een medespeler te passen. Huot is nu in balbezit. Huot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:5

78e minuut.
Klungelig pakt Méano de bal. Lechantre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méano. Méano krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Méano passt de bal met de wreef. Abbes rent richting de bal. Abbes met een sublieme pass. Huot rent richting de bal. Huot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:6

87e minuut.
Colas kopt de bal weg. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno geeft de bal voor. Lechantre rent richting de bal. Lechantre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSR Obernai 70%, Les pignoufs culs-de-jatte 30%.
FCSR Obernai - Les pignoufs culs-de-jatte 1:6