Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:53
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Bobigny Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2367
Bobigny La Tremblade FC
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 25.3
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Hue is nu in balbezit. Leclère rent richting de bal. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ... Lallemand probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cossou onderschept slim de pass. Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace speelt de bal door. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pruś met een sublieme pass. Mousset rent richting de bal. Mousset geeft de bal voor. Bathenay rent richting de bal. Bathenay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Cossou rent richting de bal. Cossou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobigny - La Tremblade FC 0:1

29e minuut.
Daar is Leclère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace begaat een overtreding. Laplace krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mousset verovert de bal door een tackle van achteren. Mousset geeft de bal voor. Estévès bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue verovert de bal door een tackle van achteren. Hue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bathenay met een sublieme pass. Pruś rent richting de bal. Pruś passt de bal met de wreef. Cossou rent richting de bal. Cossou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace geeft een lange en hoge pass. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Péron is nu in balbezit. Péron geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bobigny - La Tremblade FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobigny 46%, La Tremblade FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobigny - La Tremblade FC 1:1

59e minuut.
Bathenay speelt de bal door. Péron rent richting de bal. Péron passt de bal met de wreef. Leclère rent richting de bal. Leclère schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bathenay rent richting de bal. Pruś is nu in balbezit. Pruś passt de bal met de wreef. Cossou rent richting de bal. Cossou draait met de bal, schiet en ... Régnier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Cossou heeft problemen om de bal te vangen. Paquet is nu in balbezit. Paquet passt de bal zonder na te denken. Pruś rent richting de bal. Pruś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobigny - La Tremblade FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobigny 43%, La Tremblade FC 57%.
Bobigny - La Tremblade FC 1:2