Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss Sporting Club de Ploeuc
vodka Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Magnier passt de bal met de wreef. Beauvais bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magnier neemt de hoekschop. Beauvais heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pons is nu in balbezit. Pons passt de bal zonder na te denken. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 1:0

11e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Trésor de bal onder controle te krijgen. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 2:0

17e minuut.
Roch is nu in balbezit. Roch passt de bal met de wreef. Garde rent richting de bal. Garde haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gomis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Legros passt de bal zonder na te denken. Pons is nu in balbezit. Pons speelt de bal door. Garde heeft problemen om de bal te vangen. Garde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hamel passt de bal in één keer door. Lenfant rent richting de bal. Lenfant passt de bal zonder na te denken. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Doeltrap. Gomis met een harde bal richting middenveld. Hamel kopt de bal weg. Pons is nu in balbezit. Pons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Clichy de bal onder controle te krijgen. Beauvais bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauvais passt de bal in één keer door. Magnier is nu in balbezit. Magnier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 2:1

33e minuut.
Hamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pons speelt de bal door. Garde rent richting de bal. Garde haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 3:1

35e minuut.
Garde geeft een lange en hoge pass. Girard kopt de bal weg. Magnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mavuba geeft de bal voor. Inworp. Roch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garde heeft problemen om de bal te vangen. Garde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pons raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mézy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 25%, Sporting Club de Ploeuc 75%.
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 3:1

51e minuut.
Roch is nu in balbezit. Roch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mavuba de bal onder controle te krijgen. Garde is nu in balbezit. Garde schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 4:1

56e minuut.
Legros speelt de bal door. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel passt de bal in één keer door. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 5:1

64e minuut.
Hamel passt de bal in één keer door. Legros bereikt de bal nog maar net als eerste. Legros passt de bal in één keer door. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 6:1

64e minuut.
Hamel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gilles komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy onderschept slim de pass. Mézy passt de bal met de wreef. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Garde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Legros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legros speelt de bal door. Garde is nu in balbezit. Garde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Roch met een sublieme pass. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde geeft de bal voor. Mézy rent richting de bal. Mézy schiet op doel. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Girard geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilles met een snelle inworp. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boudin trapt de bal weg. Gilles kopt de bal weg. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 34%, Sporting Club de Ploeuc 66%.
Dynamo Chalon ss - Sporting Club de Ploeuc 6:1