Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plérin sur mer FC Les chardonnets
Normal Tactiek Paris2A
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Henric rent richting de bal. Lefort verovert de bal door een tackle van achteren. Lefort geeft een lange en hoge pass. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay schiet op doel. Mattler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mallet rent richting de bal. Pelissier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mallet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Griezmann met een snel genomen vrije trap. Legay is nu in balbezit. Legay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rémy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Griezmann met een snelle inworp. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay haalt uit met een fantastische trap. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lenoir rent richting de bal. Lenoir speelt de bal door. Vignon rent richting de bal. Vignon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - Les chardonnets 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plérin sur mer FC 61%, Les chardonnets 39%.
Plérin sur mer FC - Les chardonnets 0:1

50e minuut.
Vignon is nu in balbezit. Vignon passt de bal in één keer door. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Griezmann is nu in balbezit. Griezmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Griezmann met een snelle inworp. Mallet is nu in balbezit. Mallet geeft de bal voor. Vignon is nu in balbezit. Vignon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - Les chardonnets 0:2

83e minuut.
Mallet geeft een lange en hoge pass. Legay heeft problemen om de bal te vangen. Legay kopt de bal weg. Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lefort met een sublieme pass. Vignon rent richting de bal. Vignon geeft een lange en hoge pass. Legay is nu in balbezit. Legay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallet onderschept slim de pass. Mallet geeft een lange en hoge pass. Vignon is nu in balbezit. Vignon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plérin sur mer FC 59%, Les chardonnets 41%.
Plérin sur mer FC - Les chardonnets 0:2