Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: les moineaux Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2586
les moineaux AS Poissy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dijoux met een snelle inworp. Beaumont geeft een lange en hoge pass. Guillaume rent richting de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Henry geeft een hoge lob. Laval bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guillaume krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fanni met de inworp. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri geeft een hoge lob. Henry rent richting de bal. Henry haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dijoux verovert de bal door een tackle van achteren. Leconte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biancheri. Biancheri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 57%, AS Poissy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les moineaux - AS Poissy 0:0

46e minuut.
Chaigneau passt de bal in één keer door. Beaumont probeert naar een medespeler te passen. Roger is nu in balbezit. Henry is nu in balbezit. Henry geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemercier rent richting de bal. Basset bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone is nu in balbezit. Bellone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lemercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri speelt de bal door. Guillaume rent richting de bal. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - AS Poissy 0:1

57e minuut.
Laval is nu in balbezit. Lemercier onderschept slim de pass. Biancheri rent richting de bal. Biancheri schiet op doel. Hubert probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Fanni verovert de bal door een tackle van achteren. Fanni geeft een hoge lob. Mairesse kopt de bal weg. Biancheri controleert de bal met de borst. Biancheri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hemery controleert de bal met de borst. Lemercier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hemery. Hemery krijgt een gele kaart. Lemercier moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lemercier kan niet meer verder spelen. Laine komt het veld opgelopen. Koranyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zimako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hemery rent richting de bal. Hemery speelt de bal door. Basset is nu in balbezit. Bellone rent richting de bal. Bellone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les moineaux - AS Poissy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 65%, AS Poissy 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les moineaux - AS Poissy 1:1