Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: vai napola Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5637
vai napola Sporting Club de Ploeuc
5 DEF D Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 14.9
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Dumortier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dumortier de bal. Vigouroux is nu in balbezit. Vigouroux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Grandin probeert naar een medespeler te passen. Trésor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudka. Dudka krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dziewulski passt de bal in één keer door. Daar is Vigouroux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigouroux passt de bal in één keer door. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumortier rent richting de bal. Dumortier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 1:0

9e minuut.
Koczur kopt de bal weg. Dudka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudka geeft de bal voor. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziewulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziewulski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marc met een snelle inworp. Dudka speelt de bal door. Dumortier rent richting de bal. Dumortier schiet op doel. Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 2:0

28e minuut.
Zimny probeert naar een medespeler te passen. Girard is nu in balbezit. Girard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dumortier de bal. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mavuba rent richting de bal. Mavuba geeft een lange en hoge pass. Dziewulski met een sublieme pass. Klungelig pakt Dumortier de bal. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Trésor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumortier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vigouroux neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 3:0

39e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski passt de bal in één keer door. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 4:0

40e minuut.
Dziewulski speelt de bal door. Dumortier rent richting de bal. Girard is nu in balbezit. Dumortier onderschept slim de pass. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Girard rent richting de bal. Dumortier onderschept slim de pass. Dumortier passt de bal zonder na te denken. Vigouroux rent richting de bal. Vigouroux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 20%, Sporting Club de Ploeuc 80%.
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 4:0

51e minuut.
Marc geeft een hoge lob. Daar is Gomis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 5:0

55e minuut.
Delage kopt de bal weg. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka probeert naar een medespeler te passen. Dumortier rent richting de bal. Dumortier draait met de bal, schiet en ... Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dziewulski onderschept slim de pass. Dziewulski geeft de bal voor. Girard is nu in balbezit. Girard geeft een lange en hoge pass. Vigouroux geeft een hoge lob. Boudin bokst de bal weg.

60e minuut.
Hyży speelt de bal door. Klungelig pakt Dumortier de bal. Gomis rent richting de bal. Dumortier verovert de bal door een tackle van achteren. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Boudin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grandin rent richting de bal. Grandin passt de bal in één keer door. Mavuba is nu in balbezit. Hyży verovert de bal door een tackle van achteren. Hyży geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Dudka is nu in balbezit. Dudka probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski met een sublieme pass. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mavuba geeft een lange en hoge pass. Dudka rent richting de bal. Zimny is nu in balbezit. Dudka onderschept slim de pass. Dudka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mavuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski passt de bal met de wreef. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Grandin geeft de bal voor. Inworp. Hyży met de inworp. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski schiet op doel. Boudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Koczur is nu in balbezit. Beauvais onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudka. Dudka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Marc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marc geeft een hoge lob. Bruneau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 21%, Sporting Club de Ploeuc 79%.
vai napola - Sporting Club de Ploeuc 6:0