Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les brutes comiques Dynamo Chalon ss
Normal Tactiek vodka
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lefebvre probeert naar een medespeler te passen. Legros rent richting de bal. Legros met een sublieme pass. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Dynamo Chalon ss 0:1

17e minuut.
Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Legros is nu in balbezit. Legros probeert naar een medespeler te passen. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Vasse geeft de bal voor. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant passt de bal zonder na te denken. Roch is nu in balbezit. Roch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Gilles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre passt de bal met de wreef. Garde rent richting de bal. Paal! Garde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Dynamo Chalon ss 0:2

44e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Platini is nu in balbezit. Platini probeert naar een medespeler te passen. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les brutes comiques 67%, Dynamo Chalon ss 33%.
Les brutes comiques - Dynamo Chalon ss 0:2

46e minuut.
Clichy passt de bal met de wreef. Roch is nu in balbezit. Roch geeft een hoge lob. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde schiet op doel. Fargeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Diallo geeft een lange en hoge pass. Vasse kopt de bal weg. Klungelig pakt Lefebvre de bal. Mézy rent richting de bal. Mézy draait met de bal, schiet en ... Fargeon bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Mézy de bal. Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Lefebvre rent richting de bal. Gilles verovert de bal door een tackle van achteren. Gilles haalt uit met een fantastische trap. Fargeon bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lefebvre is nu in balbezit. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant passt de bal met de wreef. Garde is nu in balbezit. Garde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Diallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy rent richting de bal. Mézy draait met de bal, schiet en ... Fargeon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Dynamo Chalon ss 0:3

64e minuut.
Blondel geeft de bal voor. Vasse kopt de bal weg. Diallo heeft problemen om de bal te vangen. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gilles kopt de bal weg. Mézy controleert de bal met de borst. Lefebvre begaat een overtreding. Lefebvre krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Fargeon speelt de bal door. Lenfant kopt de bal weg. Blondel kan de bal niet met de borst controleren. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les brutes comiques 69%, Dynamo Chalon ss 31%.
Les brutes comiques - Dynamo Chalon ss 0:3