Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les bidochons amorphes Isere FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Delcroix trapt de bal weg. Marie kopt de bal weg. Mounier is nu in balbezit. Auguste onderschept slim de pass. Auguste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Isere FC 1:0

20e minuut.
Ben Arfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Arfa geeft een hoge lob. Auguste is nu in balbezit. Auguste draait met de bal, schiet en ... Lecerf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Isere FC 2:0

34e minuut.
Marie rent richting de bal. Marie passt de bal in één keer door. Mounier bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste onderschept slim de pass. Auguste schiet op doel. Lecerf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mauger onderschept slim de pass. Mauger met een sublieme pass. Auguste bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons amorphes 54%, Isere FC 46%.
Les bidochons amorphes - Isere FC 2:0

54e minuut.
Camerini onderschept slim de pass. Camerini met een sublieme pass. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Arfa is nu in balbezit. Ben Arfa passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Camerini heeft problemen om de bal te vangen. Ben Arfa rent richting de bal. Camerini onderschept slim de pass. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ... Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Camerini controleert de bal met de borst. Delcroix is nu in balbezit. Camerini onderschept slim de pass. Camerini haalt uit met een fantastische trap. Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Isere FC 2:1

83e minuut.
Crouzet probeert naar een medespeler te passen. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal met de wreef. Ben Arfa rent richting de bal. Ben Arfa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cadiou verovert de bal door een tackle van achteren. Cadiou speelt de bal door. Delcroix rent richting de bal. Camerini verovert de bal door een tackle van achteren. Camerini haalt uit met een fantastische trap. Gallice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons amorphes 57%, Isere FC 43%.
Les bidochons amorphes - Isere FC 2:1