Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: AS Poissy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2769
AS Poissy Les chardonnets
Normal Tactiek Paris2A
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.3 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Henry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grasset komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Griezmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranyi onderschept slim de pass. Mallet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mallet krijgt een gele kaart. Koranyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koranyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simba bereikt de bal nog maar net als eerste. Simba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Letizi begaat een overtreding. Fanni raakt geblesseerd tijdens het duel. Koranyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Godart de bal. Simba rent richting de bal. Simba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Poissy - Les chardonnets 1:0

22e minuut.
Godart met een sublieme pass. Griezmann met een sublieme pass. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay schiet op doel. Braud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Poissy - Les chardonnets 1:1

25e minuut.
Cariou rent richting de bal. Cariou passt de bal in één keer door. Viala is nu in balbezit. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desailly is nu in balbezit. Desailly met een sublieme pass. Simba rent richting de bal. Simba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Poissy - Les chardonnets 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Poissy 68%, Les chardonnets 32%.
AS Poissy - Les chardonnets 2:1

52e minuut.
Letizi rent richting de bal. Letizi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chaigneau de bal. Lenoir rent richting de bal. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dijoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijoux geeft een hoge lob. Lefort geeft de bal voor. Legay is nu in balbezit. Legay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Letizi verovert de bal door een tackle van achteren. Letizi geeft een hoge lob. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenoir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Poissy - Les chardonnets 2:2

80e minuut.
Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Griezmann is nu in balbezit. Griezmann passt de bal zonder na te denken. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vignon rent richting de bal. Vignon met een sublieme pass. Griezmann rent richting de bal. Legay is nu in balbezit. Legay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Poissy 68%, Les chardonnets 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Poissy - Les chardonnets 2:2