Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss vai napola
vodka Tactiek 5 DEF D
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 36.4
average Schieten good
poor Passen average
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Mézy speelt de bal door. Marc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marc geeft een hoge lob. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski schiet op doel. Vigouroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vigouroux rent richting de bal. Vigouroux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - vai napola 0:1

12e minuut.
Legros met een sublieme pass. Vigouroux rent richting de bal. Hamel maakt een afschuwelijke overtreding. Hamel krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Vigouroux trapt de bal weg van het doel. Garde kopt de bal weg. Daar is Lenfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Vigouroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka met een sublieme pass. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży haalt uit met een fantastische trap. Daar is Mille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - vai napola 0:2

42e minuut.
Lazukić met een sublieme pass. Klungelig pakt Koczur de bal. Mézy begaat een overtreding. Mézy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 60%, vai napola 40%.
Dynamo Chalon ss - vai napola 0:2

50e minuut.
Leleu rent richting de bal. Lenfant met een sublieme pass. Koczur rent richting de bal. Mézy verovert de bal door een tackle van achteren. Mézy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lenfant speelt de bal door. Daar is Dudka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudka probeert naar een medespeler te passen. Hyży is nu in balbezit. Hyży geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vigouroux met een harde bal richting middenveld. Garde rent richting de bal. Met opzet legt Bazin zijn tegenspeler op de grond. Bazin krijgt een gele kaart. Garde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenfant met een snel genomen vrije trap. Koczur kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lazukić de bal onder controle te krijgen. Mézy rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dziewulski onderschept slim de pass. Vigouroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant onderschept slim de pass. Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - vai napola 0:3

69e minuut.
Marc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marc geeft de bal voor. Clichy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Roch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lenfant de bal. Lenfant passt de bal met de wreef. Hyży rent richting de bal. Hyży geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lazukić probeert de bal met de borst te controleren. Lazukić met een sublieme pass. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Clichy de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hamel met een snelle inworp. Leleu probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigouroux. Vigouroux krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Guégen kopt de bal weg. Dudka heeft problemen om de bal te vangen. Dudka passt de bal zonder na te denken. Vigouroux rent richting de bal. Vigouroux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 50%, vai napola 50%.
Dynamo Chalon ss - vai napola 0:3