Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:56
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: Isere FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2825
Isere FC Les clowns en raquettes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Mounier is nu in balbezit. Mounier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Touré de bal. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Delvecchio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dejean komt het veld opgelopen. Rémy met de inworp. Touré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millot. Millot krijgt een gele kaart. Touré raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Touré kan niet meer verder spelen. Lerouge komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Baumann passt de bal met de wreef. Boudin rent richting de bal. Boudin passt de bal met de wreef. Camerini rent richting de bal. Camerini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Millot met een sublieme pass. Chardon rent richting de bal. Chardon passt de bal zonder na te denken. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - Les clowns en raquettes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isere FC 58%, Les clowns en raquettes 42%.
Isere FC - Les clowns en raquettes 1:0

49e minuut.
Gaspard rent richting de bal. Gaspard geeft een lange en hoge pass. Dupouy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camerini is nu in balbezit. Camerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - Les clowns en raquettes 2:0

50e minuut.
Da Costa rent richting de bal. Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot speelt de bal door. Camerini rent richting de bal. Camerini draait met de bal, schiet en ... Gigot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isere FC 46%, Les clowns en raquettes 54%.
Isere FC - Les clowns en raquettes 2:0