Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les zèbres en pantoufles Les bidochons amorphes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Dard passt de bal in één keer door. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie met een sublieme pass. Auguste bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste haalt uit met een fantastische trap. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bruyère zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gros is nu in balbezit. Gros passt de bal in één keer door. Clair is nu in balbezit. Clair draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ben Arfa rent richting de bal. Casoni rent richting de bal. Ben Arfa begaat een overtreding. Ben Arfa krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dard kopt de bal weg. Crouzet is nu in balbezit. Crouzet speelt de bal door. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 44%, Les bidochons amorphes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les zèbres en pantoufles - Les bidochons amorphes 0:0

56e minuut.
Casoni is nu in balbezit. Delcroix onderschept slim de pass. Delcroix passt de bal met de wreef. Le Cam is nu in balbezit. Le Cam geeft een lange en hoge pass. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Brisson probeert naar een medespeler te passen. Mauger is nu in balbezit. Clair onderschept slim de pass. Casoni is nu in balbezit. Casoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - Les bidochons amorphes 1:0

81e minuut.
Brisson geeft de bal voor. Nourry kopt de bal weg. Delcroix heeft problemen om de bal te vangen. Clair is nu in balbezit. Clair haalt uit met een fantastische trap. Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Besnard speelt de bal door. Clair rent richting de bal. Clair draait met de bal, schiet en ... Nourry rent richting de bal. Nourry haalt uit met een fantastische trap. Gallice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 33%, Les bidochons amorphes 67%.
Les zèbres en pantoufles - Les bidochons amorphes 1:0