Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les chardonnets les moineaux
Paris2A Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Lefort geeft een lange en hoge pass. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay passt de bal in één keer door. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenoir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Mallet onderschept slim de pass. Mallet geeft de bal voor. Lenoir kopt de bal weg. Vignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hubert geeft een lange en hoge pass. Cariou rent richting de bal. Cariou geeft een lange en hoge pass. Vignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - les moineaux 1:0

25e minuut.
Kress speelt de bal door. Leconte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leconte geeft de bal voor. Basset rent richting de bal. Basset schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Griezmann is nu in balbezit. Griezmann speelt de bal door. Legay rent richting de bal. Legay draait met de bal, schiet en ... Zimako probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Godart geeft de bal voor. Vignon kopt de bal weg. Griezmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hubert onderschept slim de pass. Lenoir onderschept slim de pass. Lenoir speelt de bal door. Legay rent richting de bal. Legay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Budzynski rent richting de bal. Budzynski geeft een hoge lob. Lenoir probeert de bal aan de voet te houden. Roger kopt de bal weg. Hubert heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chardonnets 33%, les moineaux 67%.
Les chardonnets - les moineaux 1:0

47e minuut.
Leconte is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Griezmann neemt de hoekschop. Vignon maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenoir probeert de bal aan de voet te houden. Zimako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Mallet is nu in balbezit. Mallet geeft de bal voor. Laval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legay is nu in balbezit. Legay draait met de bal, schiet en ... Zimako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zimako met een sublieme pass. Godart kopt de bal weg. Basset bereikt de bal nog maar net als eerste. Griezmann verovert de bal door een tackle van achteren. Griezmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Basset onderschept slim de pass. Daniel maakt een afschuwelijke overtreding. Daniel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Basset raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Basset kan niet meer verder spelen. Tardy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chardonnets 26%, les moineaux 74%.
Les chardonnets - les moineaux 1:0