Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: les moineaux Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2983
les moineaux Les bidochons amorphes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Budzynski is nu in balbezit. Le Cam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budzynski. Budzynski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ben Arfa is nu in balbezit. Tardy verovert de bal door een tackle van achteren. Tardy probeert naar een medespeler te passen. Bellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - Les bidochons amorphes 1:0

10e minuut.
Leconte speelt de bal door. Dard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy onderschept slim de pass. Tardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - Les bidochons amorphes 2:0

16e minuut.
Roger speelt de bal door. Crouzet is nu in balbezit. Crouzet passt de bal zonder na te denken. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dard kopt de bal weg. Ben Arfa rent richting de bal. Tardy rent richting de bal. Tardy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ben Arfa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mairesse rent richting de bal. Dard rent richting de bal. Met opzet legt Mairesse zijn tegenspeler op de grond. Dard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 44%, Les bidochons amorphes 56%.
les moineaux - Les bidochons amorphes 2:0

48e minuut.
Roger met een sublieme pass. Leconte is nu in balbezit. Leconte met een sublieme pass. Bellone is nu in balbezit. Bellone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Le Cam passt de bal met de wreef. Brisson rent richting de bal. Hemery rent richting de bal. Brisson verovert de bal door een tackle van achteren. Brisson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dard geeft een lange en hoge pass. Hubert heeft problemen om de bal te vangen. Marie rent richting de bal. Marie schiet op doel. Zimako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - Les bidochons amorphes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 47%, Les bidochons amorphes 53%.
les moineaux - Les bidochons amorphes 2:1