Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
florentiaviola PILON CLUB
Attacco Tactiek 433s
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
64.4 gemiddelde waardering 53.4
outstanding Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Khomin kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Ordódy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordódy krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Moreira kopt de bal weg. Žele onderschept slim de pass. Peiró probeert de bal met de borst te controleren. Peiró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - PILON CLUB 1:0

10e minuut.
Huhtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtamäki passt de bal zonder na te denken. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin draait met de bal, schiet en ... Couperus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
florentiaviola - PILON CLUB 1:1

12e minuut.
Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Peiró onderschept slim de pass. Žele is nu in balbezit. Peiró verovert de bal door een tackle van achteren. Peiró schiet op doel. Piera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Sangronis kan de bal niet met de borst controleren. Khomin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herout. Herout krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Peiró rent richting de bal. Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Starowicz met een sublieme pass. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Żytko geeft de bal voor. Gąsior kan de bal niet met de borst controleren. Khomin is nu in balbezit. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel. Couperus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Peiró rent richting de bal. Peiró passt de bal met de wreef. Moreira rent richting de bal. Moreira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Śniadecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vassetta komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Slagveer probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 45%, PILON CLUB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
florentiaviola - PILON CLUB 1:1

46e minuut.
Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró is nu in balbezit. Żytko probeert naar een medespeler te passen. Peiró rent richting de bal. Peiró haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Ordódy is nu in balbezit. Moreira is nu in balbezit. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Piera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Starowicz passt de bal zonder na te denken. Herout rent richting de bal. Herout geeft een hoge lob. Moreira controleert de bal met de borst. Moreira draait met de bal, schiet en ... Piera bokst de bal weg.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Starowicz zal de hoekschop nemen. Peiró krijgt zijn hoofd ertegen. Piera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. McGlynn onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Starowicz rent richting de bal. Starowicz geeft een hoge lob. Herout heeft problemen om de bal te vangen. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreira is nu in balbezit. Moreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - PILON CLUB 2:1

63e minuut.
Ordódy rent richting de bal. McGlynn is nu in balbezit. McGlynn geeft een hoge lob. Peiró is nu in balbezit. Peiró draait met de bal, schiet en ... Piera bokst de bal weg. McGlynn kopt de bal weg. Herout rent richting de bal. Herout geeft een hoge lob. Moreira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Moreira geeft een lange en hoge pass. Herout probeert de bal aan de voet te houden. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Peiró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peiró. Peiró krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Peiró rent richting de bal. Moreira is nu in balbezit. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Piera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Ikonić onderschept slim de pass. Inworp. Huhtamäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ordódy heeft problemen om de bal te vangen. Herout rent richting de bal. Herout passt de bal met de wreef. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira draait met de bal, schiet en ... Piera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 36%, PILON CLUB 64%.
florentiaviola - PILON CLUB 2:1