Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 spartana
peppono Tactiek ciospa
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 65.9
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Petrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocchi passt de bal zonder na te denken. Echemendia rent richting de bal. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Daher bokst de bal weg.

11e minuut.
Mario rent richting de bal. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk passt de bal met de wreef. Sodalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski schiet op doel. Daher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - spartana 0:1

12e minuut.
Echemendia rent richting de bal. Echemendia passt de bal zonder na te denken. Göncz probeert naar een medespeler te passen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - spartana 1:1

16e minuut.
Göncz rent richting de bal. Göncz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sodalski de bal. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - spartana 1:2

18e minuut.
da Vila met een sublieme pass. Daar is Sodalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodalski probeert naar een medespeler te passen. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
del Amo Cagigas probeert naar een medespeler te passen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - spartana 2:2

33e minuut.
Wojtaszewski passt de bal met de wreef. Bozděch is nu in balbezit. Petrocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Petrocchi geeft een lange en hoge pass. Sodalski springt en kopt de bal. Daher bokst de bal weg.

35e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft een lange en hoge pass. Bozděch kopt de bal weg. Blank rent richting de bal. Blank schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blank zal de hoekschop nemen. del Amo Cagigas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - spartana 3:2

39e minuut.
Blank is nu in balbezit. Bozděch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göncz. Göncz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 63%, spartana 37%.
Leonardo c5 - spartana 3:2

54e minuut.
Sulis onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas geeft de bal voor. Fiutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Wojtaszewski onderschept slim de pass. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila passt de bal met de wreef. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
da Vila passt de bal in één keer door. Sodalski rent richting de bal. MacPhadden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sodalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanderbilt komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
da Vila rent richting de bal. da Vila passt de bal in één keer door. Mario verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - spartana 3:3

77e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderbilt onderschept slim de pass. Vanderbilt geeft de bal voor. Sodalski rent richting de bal. Sodalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
da Vila met een sublieme pass. Klungelig pakt Sodalski de bal. Sodalski passt de bal met de wreef. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel. Daher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu speelt de bal door. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Fiutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - spartana 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 70%, spartana 30%.
Leonardo c5 - spartana 4:3