Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real AngelicaBella REAL OPERAFAN
splecially Tactiek OK 4312
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Akifzadə probeert naar een medespeler te passen. Vitaloni rent richting de bal. Gülkemer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gülkemer krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Centenari kopt de bal weg. Chapelle rent richting de bal. Liszka begaat een overtreding. Chapelle raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kolbus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kolbus kan de bal niet met de borst controleren. Jakirović speelt de bal door. Akifzadə speelt de bal door. Kosgei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosgei draait met de bal, schiet en ... Bonvegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Liszka passt de bal zonder na te denken. Kosgei rent richting de bal. Banelli is nu in balbezit. Gülkemer verovert de bal door een tackle van achteren. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gülkemer probeert naar een medespeler te passen. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə geeft een lange en hoge pass. Turkyilmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonvegna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - REAL OPERAFAN 0:1

37e minuut.
Akifzadə speelt de bal door. Banelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosgei draait met de bal, schiet en ... Bonvegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka passt de bal met de wreef. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer geeft de bal voor. Turkyilmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə met een sublieme pass. Banelli is nu in balbezit. Gülkemer onderschept slim de pass. Gülkemer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 70%, REAL OPERAFAN 30%.
Real AngelicaBella - REAL OPERAFAN 0:1

52e minuut.
Jakirović is nu in balbezit. Jakirović passt de bal zonder na te denken. Turkyilmaz is nu in balbezit. Turkyilmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - REAL OPERAFAN 0:2

61e minuut.
Czarniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki geeft een lange en hoge pass. Jakirović kopt de bal weg. Turkyilmaz is nu in balbezit. Turkyilmaz haalt uit met een fantastische trap. Bonvegna bokst de bal weg. Gülkemer is nu in balbezit. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - REAL OPERAFAN 0:3

64e minuut.
Calandrini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jakirović met een snelle inworp. Turkyilmaz rent richting de bal. Turkyilmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Calandrini geeft een hoge lob. Cuesta rent richting de bal. Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta geeft een hoge lob. Kosgei geeft een lange en hoge pass. Bonvegna bokst de bal weg. Gülkemer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonvegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - REAL OPERAFAN 0:4

70e minuut.
Doeltrap. Spinelli komt het veld opgelopen. Iutiş komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jakirović onderschept slim de pass. Jakirović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gülkemer de bal. Iutiş rent richting de bal. Iutiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bonvegna trapt de bal weg van het doel. Liszka kopt de bal weg. Vitaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer onderschept slim de pass. Gülkemer schiet op doel. Bonvegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Siviglia is nu in balbezit. Iutiş onderschept slim de pass. Iutiş passt de bal in één keer door. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer schiet op doel. Bonvegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Santos speelt de bal door. Jakirović controleert de bal met de borst. Jakirović passt de bal zonder na te denken. Iutiş is nu in balbezit. Iutiş draait met de bal, schiet en ... Bonvegna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 70%, REAL OPERAFAN 30%.
Real AngelicaBella - REAL OPERAFAN 0:4