Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Trappers
kkk1 Tactiek Mimmo
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Guiscardo verovert de bal door een tackle van achteren. Guiscardo geeft een hoge lob. Štrbský rent richting de bal. Scudiero verovert de bal door een tackle van achteren. Scudiero schiet op doel. Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Ester rent richting de bal. Ester passt de bal met de wreef. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Scalzo passt de bal in één keer door. Bresolin probeert naar een medespeler te passen. Precup bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero onderschept slim de pass. Scudiero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fornasier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornasier geeft een hoge lob. Scudiero rent richting de bal. Scudiero draait met de bal, schiet en ... Soyugür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Trappers 1:0

42e minuut.
Gierejkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dedu speelt de bal door. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florentiarossa - Trappers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 45%, Trappers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florentiarossa - Trappers 1:1

51e minuut.
Giordano geeft een lange en hoge pass. Guiscardo kopt de bal weg. Chessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ester onderschept slim de pass. Ester draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Soyugür speelt de bal door. Giordano kopt de bal weg. Chessa rent richting de bal. Ester onderschept slim de pass. Ester draait met de bal, schiet en ... Savorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 48%, Trappers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florentiarossa - Trappers 1:1