Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premolo FC tapaz68
352 Tactiek Spuenze
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Carignano onderschept slim de pass. Carignano met een sublieme pass. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - tapaz68 0:1

9e minuut.
Jerski verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac rent richting de bal. Pešterac probeert naar een medespeler te passen. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cavallaro geeft een lange en hoge pass. Kutílek controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abeledo. Kutílek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kutílek kan niet meer verder spelen. Kwietniak komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Pratali speelt de bal door. Pecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchi passt de bal in één keer door. Abeledo rent richting de bal. Abeledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Caligiuri passt de bal met de wreef. Heavy is nu in balbezit. Heavy geeft een lange en hoge pass. Carignano is nu in balbezit. Carignano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Carignano de bal. Miodek is nu in balbezit. Miodek passt de bal met de wreef. Carignano rent richting de bal. Carignano draait met de bal, schiet en ... Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cavallaro kopt de bal weg. Gios is nu in balbezit. Gios geeft de bal voor. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Baricevic probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miodek zal de hoekschop nemen. Caiazza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pešterac speelt de bal door. Klungelig pakt Siwiński de bal. Gios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Siwiński passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Caiazza de bal onder controle te krijgen. Bramerini is nu in balbezit. Caiazza verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligiuri rent richting de bal. Caligiuri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siwiński de bal. Siwiński draait met de bal, schiet en ... Bajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Miodek kopt de bal weg. Petrarulo speelt de bal door. Ferrieri heeft problemen om de bal te vangen. Carignano rent richting de bal. Carignano haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 59%, tapaz68 41%.
Premolo FC - tapaz68 0:1

52e minuut.
Miodek rent richting de bal. Miodek geeft een hoge lob. Carignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carignano draait met de bal, schiet en ... Bajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - tapaz68 0:2

59e minuut.
Baricevic kopt de bal weg. Carignano is nu in balbezit. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza draait met de bal, schiet en ... Bajocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - tapaz68 0:3

68e minuut.
Radwan speelt de bal door. Uzalan geeft een hoge lob. Caiazza kopt de bal weg. Daar is Siwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Miodek probeert naar een medespeler te passen. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński passt de bal met de wreef. Carignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carignano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Carignano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiazza rent richting de bal. Caiazza probeert naar een medespeler te passen. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Carignano is nu in balbezit. Carignano haalt uit met een fantastische trap. Daar is Cavallaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 67%, tapaz68 33%.
Premolo FC - tapaz68 0:3