Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Real AngelicaBella
kkk1 Tactiek splecially
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Scudiero rent richting de bal. Scudiero speelt de bal door. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin schiet op doel. Siviglia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zanatta rent richting de bal. Chessa verovert de bal door een tackle van achteren. Chessa passt de bal met de wreef. Scalzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalzo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Inworp. Scalzo met een snelle inworp. Chessa geeft een hoge lob. Matyukhin rent richting de bal. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scudiero rent richting de bal. Scudiero schiet op doel. Canova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Centenari met de inworp. Chessa geeft een hoge lob. Scudiero rent richting de bal. Scudiero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cioce passt de bal zonder na te denken. Brancalion met een sublieme pass. Matyukhin rent richting de bal. Matyukhin schiet op doel. Canova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real AngelicaBella 1:0

21e minuut.
Scalzo probeert naar een medespeler te passen. Chessa rent richting de bal. Chessa passt de bal zonder na te denken. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Canova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real AngelicaBella 2:0

30e minuut.
Cioce geeft een lange en hoge pass. Chessa kopt de bal weg. Scalzo rent richting de bal. Scalzo geeft de bal voor. Matyukhin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real AngelicaBella 3:0

31e minuut.
Chessa passt de bal in één keer door. Calandrini probeert naar een medespeler te passen. Siviglia heeft problemen om de bal te vangen. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin draait met de bal, schiet en ... Canova bokst de bal weg. Klungelig pakt Vitaloni de bal. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin passt de bal in één keer door. Brancalion speelt de bal door. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zanatta onderschept slim de pass. Zanatta met een sublieme pass. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero haalt uit met een fantastische trap. Canova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real AngelicaBella 4:0

38e minuut.
Zanatta rent richting de bal. Scalzo rent richting de bal. Scalzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matyukhin de bal. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato is nu in balbezit. Scudiero onderschept slim de pass. Daar is Scudiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scudiero draait met de bal, schiet en ... Canova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 41%, Real AngelicaBella 59%.
Florentiarossa - Real AngelicaBella 4:0

60e minuut.
Scalzo met een sublieme pass. Chessa is nu in balbezit. Chessa geeft een hoge lob. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zanatta is nu in balbezit. Chessa onderschept slim de pass. Chessa met een sublieme pass. Scudiero rent richting de bal. Scudiero haalt uit met een fantastische trap. Canova bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zanatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Chessa speelt de bal door. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero draait met de bal, schiet en ... Canova bokst de bal weg.

74e minuut.
Chessa rent richting de bal. Chessa passt de bal met de wreef. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero onderschept slim de pass. Scudiero schiet op doel. Canova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Scalzo de bal. Scalzo passt de bal met de wreef. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero schiet op doel. Canova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canova trapt de bal weg van het doel. Chessa kopt de bal weg. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Canova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scudiero rent richting de bal. Scudiero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real AngelicaBella 5:0

84e minuut.
Daar is Bresolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbus is nu in balbezit. Met opzet legt Bresolin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bresolin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bresolin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kolbus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kolbus kan niet meer verder spelen. Zorzi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Scudiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioce rent richting de bal. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero geeft de bal voor. Matyukhin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 39%, Real AngelicaBella 61%.
Florentiarossa - Real AngelicaBella 5:0