Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.01
  • Stadion: tapaz68 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26020
tapaz68 Krucik Club
Spuenze Tactiek Big Bang 5-3-2
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


18e minuut.
Pešterac met een sublieme pass. Demian is nu in balbezit. Pešterac onderschept slim de pass. Siwiński rent richting de bal. Siwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dugovics controleert de bal met de borst. Szramka speelt de bal door. Klungelig pakt Demeneghi de bal. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mattiola kopt de bal weg. Ianniello is nu in balbezit. Ianniello passt de bal in één keer door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 58%, Krucik Club 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tapaz68 - Krucik Club 0:0

60e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Miodek met een sublieme pass. Hồng Đức is nu in balbezit. Caiazza onderschept slim de pass. Caiazza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Szramka speelt de bal door. Klungelig pakt Fulczyk de bal. Demeneghi is nu in balbezit. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tofano probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk rent richting de bal. Carignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap. Motton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ourdouillie onderschept slim de pass. Ourdouillie met een sublieme pass. Mattiola rent richting de bal. Mattiola haalt uit met een fantastische trap. Motton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Dugovics heeft problemen om de bal te vangen. Caiazza met een sublieme pass. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kitinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi geeft een hoge lob. Siwiński rent richting de bal. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Radwan probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ianniello. Ianniello krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Ourdouillie is nu in balbezit. Pešterac verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac met een sublieme pass. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 50%, Krucik Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tapaz68 - Krucik Club 0:0