Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.01
  • Stadion: Premolo FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3060
Premolo FC Union Lodi
352 Tactiek 3313
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 40.3
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Cozzolino onderschept slim de pass. Cozzolino passt de bal in één keer door. Gliha met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gios is nu in balbezit. Stawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Jerski geeft een hoge lob. Pecchi rent richting de bal. Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 1:0

9e minuut.
Daar is Szczęściarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęściarz passt de bal zonder na te denken. Gliha speelt de bal door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cavallaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baricevic speelt de bal door. Szczęściarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cozzolino kopt de bal weg. Villalobos is nu in balbezit. Bramerini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villalobos raakt geblesseerd tijdens het duel. Stawicki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Premolo FC - Union Lodi 1:1

15e minuut.
Stawicki rent richting de bal. Gios verovert de bal door een tackle van achteren. Gios passt de bal zonder na te denken. Abeledo rent richting de bal. Abeledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cozzolino kopt de bal weg. Villalobos is nu in balbezit. Khánh Toàn is nu in balbezit. Khánh Toàn haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 1:2

18e minuut.
Szczęściarz onderschept slim de pass. Szczęściarz probeert naar een medespeler te passen. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baricevic de bal onder controle te krijgen. Bajocchi bokst de bal weg.

19e minuut.
Prestigiacomo speelt de bal door. Szczęściarz speelt de bal door. Khánh Toàn is nu in balbezit. Gliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliha haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 1:3

21e minuut.
Prestigiacomo passt de bal met de wreef. Szczęściarz speelt de bal door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ferrieri onderschept slim de pass. Ferrieri speelt de bal door. Pecchi is nu in balbezit. Pecchi schiet op doel. Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 2:3

32e minuut.
Petrarulo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliha met een snelle inworp. Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 2:4

36e minuut.
Gios passt de bal zonder na te denken. Szczęściarz probeert naar een medespeler te passen. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn rent richting de bal. Khánh Toàn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn passt de bal zonder na te denken. Illmer rent richting de bal. Illmer schiet op doel. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 73%, Union Lodi 27%.
Premolo FC - Union Lodi 2:5

64e minuut.
Cavallaro geeft de bal voor. Illmer rent richting de bal. Villalobos rent richting de bal. Illmer rent richting de bal. Illmer schiet op doel. Bajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Prestigiacomo met een snelle inworp. Gliha geeft een hoge lob. Villalobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khánh Toàn is nu in balbezit. Khánh Toàn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Union Lodi 2:6

75e minuut.
Gliha geeft de bal voor. Petrarulo heeft problemen om de bal te vangen. Petrarulo onderschept slim de pass. Illmer rent richting de bal. Illmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski geeft een hoge lob. Petrarulo heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 69%, Union Lodi 31%.
Premolo FC - Union Lodi 2:6