Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL OPERAFAN Florentiarossa
4321OK Tactiek kkk1
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Chessa passt de bal in één keer door. Scalzo rent richting de bal. Scalzo geeft een lange en hoge pass. Matyukhin maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Scalzo is nu in balbezit. Scalzo passt de bal in één keer door. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 0:1

17e minuut.
Akifzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Scalzo de bal. Scalzo speelt de bal door. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Loffo geeft de bal voor. Inworp. Brancalion met de inworp. Cioce geeft een lange en hoge pass. Scudiero maakt een snoekduik en kopt de bal. Margaritis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gysi de bal. Paal!

36e minuut.
Bellaveglia rent richting de bal. Turkyilmaz onderschept slim de pass. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap. Savorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 1:1

41e minuut.
Matyukhin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifzadə. Matyukhin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chessa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scudiero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 56%, Florentiarossa 44%.
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 1:2

48e minuut.
Gysi onderschept slim de pass. Liszka met een sublieme pass. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap. Savorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 2:2

49e minuut.
Cioce geeft een lange en hoge pass. Loffo geeft een lange en hoge pass. Turkyilmaz kopt de bal weg. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel. Savorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Brancalion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riga bereikt de bal nog maar net als eerste. Riga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 3:2

51e minuut.
Iutiş komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Liszka de bal. Scalzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalzo passt de bal in één keer door. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Margaritis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scudiero is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Iutiş rent richting de bal. Iutiş passt de bal met de wreef. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 4:2

69e minuut.
Savorelli trapt de bal weg van het doel. Scalzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalzo passt de bal in één keer door. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Gülkemer rent richting de bal. Iutiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiscardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guiscardo krijgt een gele kaart. Iutiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Akifzadə komt bij de bal en schiet. Savorelli bokst de bal weg.

79e minuut.
Turkyilmaz rent richting de bal. Gülkemer speelt de bal door. Iutiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iutiş draait met de bal, schiet en ... Savorelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 5:2

81e minuut.
Brancalion kopt de bal weg. Czarniecki geeft een lange en hoge pass. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iutiş verovert de bal door een tackle van achteren. Iutiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 47%, Florentiarossa 53%.
REAL OPERAFAN - Florentiarossa 5:2